Afmetingen binnenmaat
vorige stap volgende stap

Utenfor , uitwandige kachel

Voor diegene die een externe kachel willen maar beperkte ruimte hebben, is de ISBJØRN Utenfor de oplossing. Deze ISBJØRN Utenfor heeft een interne kachel die vanuit de zijwand buiten de hottub te openen en te bedienen is. U bespaart dus ruimte in de tuin. !

 

 Persoonlijke service

 

 Persoonlijk advies

 

 Scherpe prijs

 

 Kwaliteit

Utenfor uitwandige kachel

Isbjorn Utenfor uitwandige hottub kachel

 

Deze ISBJØRN Utenfor heeft een interne kachel die vanuit de zijwand te openen en te bedienen is. U bespaart dus ruimte in de tuin.

Deze Tub heeft een interne RVS kachel voorzien van 5 grote cylinders met 35 kW vermogen. De kachel is van de buitenzijde te bedienen zodat je vergeleken met een interne kachel makkelijker de kachel kan schoonmaken. Bijkomend voordeel je kan er tijdens het opstoken gezellig bij gaan zitten. Indien gewenst kan de Utenfor ook geleverd worden met een glazen venster zodat u het vuur kunt zien branden.

Samengevat kent de ISBJØRN Utenfor de volgende voordelen :

  • De kachel is eenvoudiger schoon te maken door een opening in de wandzijde ;
  • De Tub kan met de kachelopening geïntegreerd worden met uw loungehoek of terras;
  • Gezelligheid in de Tub vanwege de authentieke sfeer van een interne houtkachel;
  • Krachtige 35 kW heater van RVS, snelle opwarming.

De Utenfor is leverbaar in een 160 en 180 cm (interne) diameter variant en desgewenst leverbaar met glazen venster. Kwa prijs is de ISBJØRN Utenfor een stuk duurder dan de Innenfor variant vanwege de unieke kachelconstructie die uitvoerig wordt getest voor aflevering.

isbjorn utenfor