Lengte
Diameter
Een veranda ?
wel of geen kleedruimte
vorige stap volgende stap

Barrel sauna ,wellness in uw tuin

Ontspan heerlijk in uw eigen achtertuin met een luxe Barrel Sauna. Wij helpen u met het selecteren van de juiste Barrel Sauna voor optima comfort.

 

 Persoonlijke service

 

 Persoonlijk advies

 

 Scherpe prijs

 

 Kwaliteit

Barrel Sauna

Barrel sauna

Onze Scandinavische en Canadese Barrel Sauna's van absolute topkwaliteit zorgen ervoor dat u het hele jaar door kunt genieten van pure wellness in uw eigen tuin. Heerlijke ontspanning na het doorlopen van het sauna ritueel.

Lignum Buitenleven heeft zich gespecialiseerd in de verkoop van barrel saunas en biedt keuze uit de beste kwaliteit sauna´s in maar liefst vier houtsoorten en vele uitvoeringen.De Barrels zijn verkrijgabaar in Spar, Lariks, Thermo wood en in Red Cedar hout.

De barrel sauna in de vorm van een groot wijnvat is door de ronde vorm erg snel op temperatuur, de warmte circuleert makkelijker en er hoeven bovendien geen loze hoeken verwarmt te worden. Het bespaard ook nog eens energie. De barrel sauna is leverbaar met een elektrische of houtgestookte saunakachel.

De buitensauna's van Lignum Buitenleven zorgen voor Welnessgenot in uw eigen achtertuin of bij uw vakantieverblijf, goed voor lichaam en geest!

Een buitensauna gaat spanning en stress tegen, ontspant vermoeide spieren en verhoogt de natuurlijke weerstand van het lichaam. Ook verzacht het pijnen en bovendien verbrand het lichaam nog eens veel calorieën tijdens een saunabezoek.

Als u een barrel sauna wilt kopen bent u bij ons aan het goede adres !