Montage:

Hottub


De hottub wordt compleet gemonteerd bij u thuis afgeleverd. Alle hottubs komen rechtstreeks van de fabriek waar elke hottub gecontroleerd op kwaliteit en volledigheid. Hierdoor  levert Lignum alleen hottubs die compleet zijn. Na de strenge controle van de hottubs wordt de hottub door ons zelf of door een vaste vervoerder bij u thuis afgeleverd. 

Indien er een verharde doorgang en er voldoende ruimte aanwezig is zal onze chauffeur de hottub naar de juist plek brengen. Als er niet voldoende ruimte is kunt u dit met twee personen en met behulp van twee verhuis hondjes (plankjes met wieltjes eronder) zelf doen of door de hottub met 4 á 5 mensen op te tillen.  Indien de hottub ergens overeen getild moet worden (bijvoorbeeld over uw huis of heg/schutting), kan Lignum  dit ook voor u verzorgen. Wij kunnen tegen gereduceerde tarieven een kraan huren en de hottub in één keer op de juiste plek plaatsen. In de meeste gevallen is geen kraan nodig om een hottub op de goede plek te krijgen 

 De Hottubs van Isbjorn worden door eigen transportdienst zelf afgeleverd.

 Montage Barrel sauna

De barrel sauna  wordt standaard als bouwpakket geleverd. Met een duidelijk montage handleiding. Echter tegen een kleine meerprijs kan hij compleet gemonteerd bij u thuis afgeleverd. 


Als de barrel ergens overeen getild moet worden (bijvoorbeeld over uw huis of heg/schutting), kan Lignum  vaak  tegen gereduceerde tarieven een kraan huren en de barrel in één keer op de juiste plek plaatsen .

Als u de Barrel vakkundig door Lignum  wil laten monteren op de eindlocatie kunnen wij dat ook verzorgen, vraag om informatie.
U dient altijd zelf voor een vlakke, harde ondergrond te zorgen (zie fundering)

 


Alle onze Barrels worden eerst in ons centraal magazijn nagekeken op kwaliteit en volledigheid. Zodat de barrel altijd compleet, en 100% in orde, uw kant op komt.
Voor een Barrel sauna bij uw vakantie huisje kunnen wij in heel Europa leveren. Of dit nu staat in  Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Frankrijk, Spanje, Italië,Portugal en Zweden, in overleg is alles mogelijk.

 

Montage Finse Kota

Zelfmontage van de Finse Kota

Finse kota´s kunnen ter plaatse in uw tuin of bij uw vakantieverblijf worden opgebouwd. Aan de hand van een gedetailleerde handleiding met tekeningen kunt u deze zelf opbouwen. De kota of paviljoen is verpakt op een pallet met complete wand- en dakelementen en kan door twee personen gemonteerd worden. Bij grotere kota's is aan te raden om de dakpanelen met 3 man te monteren.

 

Montage door Lignum.
Wilt u liever dat de opbouw van uw Kota vakkundig door Lignum wordt gedaan kunnen wij dit uiteraard voor u verzorgen.
Vraag om informatie over de mogelijkheden in uw situatie

U dient altijd voor een vlakke, harde ondergrond te zorgen (zie fundering)

 

montage