Houtgestookte Hottub kopen

Onze hout gestookte Hottubs met een tabs lopende wand hebben een optimaal zitcomfort. De binnenzijde is uit één stuk gegoten kunststof in een comfortabele vorm.

 

 Persoonlijke service

 

 Persoonlijk advies

 

 Scherpe prijs

 

 Kwaliteit

Hottubs

Pagina
  1. 1
  2. 2
Volgende

Hottubs

Lijkt het niet heerlijk om thuis te komen van een drukke dag , en dan even heerlijk ontspannen in een warm bad  om de drukte te kunnen vergeten! Gezellig met familie of vrienden ongeacht de weersomstandigheden. Het ontspannen begint al bij het treffen van de voorbereidingen als hout verzamelen, vuurtje opstoken.

Er zijn veel verschillende houtgestookte Hot Tubs, uiteraard van diverse houtsoorten, aluminium en diverse kunststof., soorten zoals PVC, polyesther of plastic

Wij hebben er bewust voor gekozen om ons alleen te concentreren op Hottubs met een kunststof binnenzijde. De "tub" is uit één stuk gegoten  wat betekend dat deze nooit kunnen gaan lekken op een lasnaad. LDPE kunststof is het meest gebruiksvriendelijke in onderhoud ,duurzaam,en  hygiënisch in gebruik.

Onze hout gestookte Hottubs met een tabs lopende wand hebben een  optimaal zitcomfort. De binnenzijde is uit een stuk gegoten kunststof in een comfortabele vorm.

De hottub zijn in te delen in 2 groepen;

 

Hottub met interne of externe houtgestookte kachel

 

houtgetookt met interne kachel , kachel staat dus in de tub

of met een externe houtgestookte kachel. Hierbij staat de kachel dus naast de hottub

 

De hottub zijn op verschillende manieren te plaatsen;

Vrijstaande hottub;

Wanneer u voor een vrijstaande hottub kiest is deze geheel afgewerkt en kan op elke rechte ,stabiele ondergrond staan. Een vrijstaande hottub is ook vrij eenvoudig nog te verplaatsen indien dit nodig zou zijn?

 

Inbouw hottub;

U kunt de hottub (deels) in de grond of vlonder laten zakken. De lagere rand zorgt voor een eenvoudige instap en de hottub zal het zicht minder blokkeren.

 

Doe-het-zelf hottub;

 Voor de handige mensen onder ons hebben we ook de keus om de hottub in losse onderdelen te bestellen. Van losse kuip en kachel tot RVS spanband of isolatie rand onder de hottub. Vraag naar de mogelijkheden.

 

Toebehoren voor Hottubs;

Alle accessoires en toebehoren kunt u hier vinden zoals zandfilter, peddel extra schoorsteenpijp enz.